AKU Geveltechniek

Geveltechniek in Zaandam en omstreken

AKU Geveltechniek, met haar hoofdkantoor in Zaandam, is expert in aluminium en kunststof gevelelementen waarbij hoogwaardigheid en duurzaamheid centraal staan.

Elke dag dragen wij ons steentje bij aan de verdere verduurzaming van Nederland als het gaat om nieuwbouw, verbouw- of renovatieprojecten.

Wij werken met een ruim pallet van producten van de hoogste kwaliteit zoals: K-vision, Gealan, Schüco, Aliplast en Reynaers

Uitstekende service en scherpe prijzen staan bij ons centraal. Nu en in de toekomst. Innovatie staat bij ons daarom hoog op de agenda. Wij denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende oplossing te komen.

AKU Geveltechniek

Transparante afspraken

Wij bieden een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Door middel van het automatiseren van bepaalde processen creëren wij betere inzichten voor onze klanten, die altijd en overal inkijk hebben in eigen bestellingen, offertes en leveringen. Deze transparante aanpak zet zich ook verder voort in de afspraken die wij met elkaar maken.

Dagelijks werken ruim 500 medewerkers in 8 productielijnen met een ruim pallet aan materiaal, waardoor AKU Geveltechniek haar producten binnen 4 tot 6 weken kan leveren, waar doorgaans 8 tot 12 weken gebruikelijk is in de branche.

Vraag een offerte aan

AKU Geveltechniek

Wij zijn dé specialist voor kunststof en aluminium kozijnen en deuren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!