Aluminium kozijnen

AKU Geveltechniek

Aluminium kozijnen

AKU Geveltechniek in Zaandam biedt een uitgebreid assortiment aluminium en kunststof gevelelementen.

Wanneer bij nieuwbouw of verbouwing van een pand aluminium kozijnen worden geplaatst is de isolatiewaarde van belang. Dit geldt zowel voor de kozijnen als de beglazing. Bepalend hiervoor is de U-waarde. Des te lager deze uitvalt des te hoger is de isolatiewaarde van het complete kozijn. In deze tijd van energiebesparing is dit van wezenlijk belang. U draagt hierbij niet alleen bij aan een beter milieu maar bespaart ook aanzienlijk op uw energieverbruik. De door ons geleverde kozijnen voldoen aan hoge isolatienormen.

Het voordeel van aluminium kozijnen is dat deze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Het tijdperk van schilderen van houten kozijnen behoort definitief tot het verleden. Onze kwalitatief hoogstaande kozijnen zijn kleurecht en zullen niet verkleuren door de zon. Aluminium kan niet roesten en de kozijnen zijn vormvast. Zij zullen nooit kromtrekken. Wij leveren kozijnen met isolatieglas naar keuze van gerenommeerde merken.

AKU Geveltechniek

Kunststof kozijnen

In ons assortiment kunststof kozijnen treft u een breed aanbod kozijnen van het vooraanstaande merk K-Vision aan. Deze kozijnen zijn in talrijke kleuren leverbaar. Net als de aluminium kozijnen blinken deze kunststof kozijnen ook uit door uitstekende isolerende eigenschappen. En ook dempen zij geluid wat garant staat voor een rustige woon- of werkomgeving.

Onze kunststof kozijnen worden niet aangetast door weersinvloeden of Uv-straling waardoor zij een zeer lange levensduur hebben. Door het veelvoud aan kleuren kunt u uw pand de uitstraling geven die het best aansluit bij uw wensen. De prijs van het kozijn wordt mede bepaald door het glas wat er in aangebracht wordt. Kiest u voor dubbel glas of driedubbel glas of veiligheidsglas. Dit bepaalt de isolatiewaarde en des te hoger deze is des te sneller zult u de investering terugverdienen.

Door te kiezen voor één van onze kunststof kozijnen bent u verzekerd van een kozijn wat niet zal verkleuren, niet zal barsten en niet krom zal trekken. Ook het schilderen blijft achterwege. Waar bij houten kozijnen het risico op houtrot bestaat door het inwerken van vocht in het hout is dit bij kunststof kozijnen uiteraard niet van toepassing.

Kunststof kozijnen
Buitendeuren

AKU Geveltechniek

Kunststof en aluminium buitendeuren

Ook kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan kunststof en aluminium buitendeuren. Deze zijn in allerlei verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar. De deuren zijn voorzien van degelijk hang- en sluitwerk.

Als extra optie kunnen deze worden uitgerust met inbraakvertragende objecten. U kunt hierbij denken aan de versteviging van de scharnieren met uitliftbeveiliging of het aanbrengen van dievenklauwen. Ook een meerpuntsslot beveiligt de buitendeur tegen ongewenste bezoekers.

Bent u dus op zoek naar een aluminium of kunststof kozijn of deur en wilt u geen concessies doen aan kwaliteit en service? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

AKU Geveltechniek

Wij zijn dé specialist voor kunststof en aluminium kozijnen en deuren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!