Een aluminium pui of schuifdeur kopen in Zaandam

Vereiste certificering in ons bezit
10 jaar garantie
Levering in heel Nederland mogelijk
Image
  • Voor een aluminium pui, schuifpui of schuifdeur rekent u op ons bedrijf uit Zaandam. Wij bieden u de keuze uit kozijnen en deuren van gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit. Deze gevelelementen hebben een hoge isolatiewaarde en zijn ook nog eens beveiligd tegen inbraak. Daarnaast gaan de schuifdeuren en kozijnen die wij leveren lang mee. Ze zijn de investering dan ook zeker waard.

    Kies voor een duurzame aluminium pui, schuifpui of schuifdeur uit Zaandam

    Wanneer u kiest voor een aluminium pui, schuifpui of schuifdeur van AKU Geveltechniek uit Zaandam maakt u een duurzame keuze. Wij hebben duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel staan en de gevelelementen die wij verkopen zijn lucht-, geluid- en waterdicht, waardoor ze energiebesparend zijn. Daarnaast hoeft u bij ons nooit lang te wachten op uw bestelling, zodat u snel door kunt met uw bouwproject. Onze levertijd bedraagt namelijk slechts vier tot zes weken.

Vind de juiste buitendeuren in ons ruime aanbod

Naast een aluminium pui, schuifpui of schuifdeur kunt u bij ons bedrijf uit Zaandam ook terecht voor andere deuren en ook kozijnen. Zo verkopen we bijvoorbeeld ook kunststof buitendeuren en kozijnen die net zo duurzaam zijn en even weinig onderhoud nodig hebben. Deze kunnen we indien gewenst geheel op maat leveren. Of dit nu een nieuwbouwproject is of een renovatie van de gevel van uw eigen woning, u ontvangt altijd exact de gevelelementen die u nodig heeft voor uw project.

Reken op vakmanschap en hoge kwaliteit

Rekent u op AKU Geveltechniek uit Zaandam voor uw aluminium pui, schuifpui of schuifdeur? Dan mag u hoge kwaliteit en vakmanschap verwachten. Dit bewijzen onze vele certificeringen waarvan tweejaarlijks wordt gecontroleerd of we nog aan alle eisen voldoen. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (075) 879 54 12 of een e-mail te sturen naar info@akugeveltechniek.nl. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen wanneer u al precies weet wat u wilt.

Vraag een offerte aan

AKU Geveltechniek

Wij zijn dé specialist voor kunststof en aluminium kozijnen en deuren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!